Vélemények

Néhány vélemény megrendelőink tollából

„A honlapon található referenciamunkák, az egyedi igényeknek megfelelő gyártás, a kapcsolatfelvétel utáni gyors válaszadás is elnyerte a tetszésemet.
Máté alaposságáról már az is árulkodott, hogy az árajánlat készítése közben többször is felvette velem a kapcsolatot. Számomra és Péterék számára is korrekt ár-érték arányú részletes, tételes árajánlat készült.
A bútorok tervezése, konszignálása, anyagválasztás során Máté rugalmasan kezelte a módosításokat, telefonos, személyes vagy emailen történő egyeztetés után is minden megbeszélt dolog módosításra került.
Az általam küldött elképzelések a helyszíni mérés utáni pontosításokkal, a koncepciót nem csorbítva készültek el, a kivitelezés pontos és szép, az illesztések és részletmegoldások is esztétikusak. Máté hozzáállása (a megszokottól eltérő, nehézkesebb, nem szokványos elképzelésekben és megoldásokban is partner), megbízhatósága, szakértelme és pontossága is megnyerő, így a továbbiakban is szívesen ajánlom vagy keresem meg új munkákkal. Sz.K Építész, Tervező”

„A látott referencia munkák, az árajánlat, de legalább ennyire a személyes kommunikáció keltette megérzés miatt esett a választás Önökre. Máté első asztalosunk volt az életünkben, nincs összehasonlításunk. De összehasonlítás nélkül is látszik, hogy mennyire bolondja a pontosságnak! Még ha ez több napos káosszal is jár.. 🙂
A véleményünk az elkészült munkákról: Wowww! Máté is, mi is tudjuk, hogy ezek a modern bútorok a régi bútorokhoz képest „dobozok”, de most már tudom, hogy doboz és doboz között lehet hatalmas különbség! Sz.P”

„Mindig korrekt és pontos tájékoztatást kaptunk. Mind a konyha, mind a nappali bútor nagyon tetszik. Modern, letisztult. Már a tervek alapján is tudtuk, hogy jó lesz. Jó volt látni, ahogy a szerelés alatt napról-napra a bútorlapokból bútor lett. 🙂
Boldogság, minden olyan otthonos lett. 🙂 J.A és J.I”

„Tetszettek a honlapon található munkák és Máté segítőkész volt az első telefonhívástól kezdve. Nagyon segítőkész, minden felmerülő problémát megoldott a tervezésnél és a szerelésnél is. Az elképzelt bútorok (konyha – és fürdőszoba bútor) a vállalt határidőben elkészültek. A konyhabútor kialakításában nagyon sok segítséget nyújtott, praktikus megoldásokat javasolt a jó helykihasználás érdekében. Nagyon jó a kommunikáció, mindent meg tudtunk beszélni. Nagyon elégedett vagyok, a többi bútort is Mátéékkal szeretném elkészíttetni. B.A”

 „Már most imádom! Meghatározó pontja a lakásnak, nagyon igényes, jó tapintású alapanyagokból készült, szépek a felületek, a találkozási pontok kiválóan illeszkednek, tökéletes precizitással vannak kiküszöbölve a falak egyenetlensége miatt kialakult méreteltérések. A fiókok, hangtalanul és könnyedén működnek és a belső kialkítások is jól használhatóak, praktikusak, szekrény ajtók is logikusan nyílnak. F.A&F.P”

„Tetszettek a referencia munkákról készült képek, illetve a honlapotokon olvasható bemutatkozás. A feleségem szavaival élve ez a konyha nem álmai konyhája lett, hanem annál is jobb, én pedig osztom a véleményét. Tökéletes munkát végeztek az urak, teljes mértékben elégedettek vagyunk. Mind a tervezés, mind pedig a kivitelezés a megbeszéltek szerint történt, minden részletre és apróságra precízen figyeltek a szakemberek. Z.Zs”

„Nagyon szép referencia munkákról láttunk képeket, másrészt az első személyes egyeztetésen Máté szakértelme és hozzáállása volt nagyon meggyőző. Mindezek mellett természetesen az ár is fontos szempont volt. Olyan szakembert találtunk, akire nyugodt szívvel rámertük bízni a kivitelezést, így bízhattunk benne, hogy az általatok készített bútor szebb és igényesebb lesz, mint amilyet készen vásárolnánk. Az is szempont volt továbbá, hogy így pont megfelelő méretű konyhabútor készülhetett. Nagyon szép munka, az elképzeléseknek teljes mértékben megfelel, kifogástalan kivitelezés. Már ajánlottuk is :). „Cs.N & K.R”

„Minden kézre áll, a magasságok kényelmesek! Reggel mielőtt elmegyünk dolgozni mindig megcsodáljuk. Szerintünk nagyon szuper lett! Kifogástalan! Köszönjük!” I.Cs

” Feleségem talált rátok, valamelyik lakberendezős FB csoportban. A FB csoportban dícsérték precizitásotok, Máté szimpatikus volt. Nincs olyan ami picit is negatív lett volna, nem véletlen mondtam Máténak, hogy dolgozzunk együtt az új konyhastúdiónkban. 🙂
Eléggé meghatározó életünkben a főzés, ez látszik is a bútor méretén és a beépített gépeken, nem egyedi szóba sem jöhetett.” G.M & B.P

„Precíz, pontos munka, a kivitelezéstől a megvalósításig korrekt hozzáállással, ár-étrték aránnyal. Praktikus ötletekkel segítette a bizonytalan megrendelőket. Maximálisan használható, a konyhai tevékenység során kézreálló megoldásokkal hozta ki a tipikus lakótelepi „egérlyuk”-ból azt a konyhát, amiben öröm a főzés. Köszönjük! Munkájához további sok sikert kívánunk!” B.M & Sz.Gy

„Egy fórumon találkoztam a nevükkel, ahol jó véleményt olvastam Önökről. Megnéztem a weboldalt és szimpatikusnak találtam, tetszettek az elkészült munkák fotói. Itt rögtön beleszerettem ebbe a konyhabútorba és egyértelmű volt hogy ezt szeretném.
Mivel az árajánlat kérésre gyorsan reagáltak, és Máté szimpatikus volt már az első találkozáskor, így
Önök mellett döntöttem. A teljes munkafolyamattal meg voltam elégedve. A konyhabútor gyönyörű lett, olyan, amilyet megálmodtam. Máté nagyon odafigyelve, precízen végezte a munkáját, melynek eredménye egy nagyon igényes, esztétikus bútor lett. Elégedettségemet jelzi az is, hogy a fürdőszoba bútort is vele fogom megcsináltatni és már ajánlottam is az ismerőseimnek.” B.E

” Gyönyörű a konyhabútor és szuper jó lett a fürdőszoba bútor is. Máté tényleg precízen és szépen dolgozott, pontosan ráérzett, hogy részünkről mi lenne az igény, segített pontosítani a részleteket, és szépen kivitelezte az elképzelésünket. Ezúton is köszönjük mégegyszer! :)” G.V.A

” Szuper munka! Az elvárásnak mindenben megfelel. Precizitásban csillagos ötös! 🙂 És amit egy ilyen kis konyhahelységből ki lehetett hozni, az ki lett hozva.”  Z.R.

” Az az attitűd, amit Máté tanúsít munkavégzése során, egyszerűen példaértékű. Nagy figyelmet fordít a gondos előkészítésre. Többször találkoztunk a tervezés időszakában, nagy türelemmel kezelte a műszaki tartalomra vonatkozó módosítási igényeinket. A modern gondolkodású, kreatív fiatalember, korszerű eszközökkel, precíz, pontos, kapkodásmentes munkát végez. Ismeri és kitűnően alkalmazza a legújabb technológiákat, és anyagokat. Az általa készített bútornak „lelke” van. Nagyon elégedettek vagyunk, azt kaptuk, amit kértünk. Őszintén merem ajánlani mindenkinek.” A.I.

” Több honlapot is megnéztem és főként a véleményekre hivatkozva döntöttem Máté mellett, tetszett a sok pozitív nyilatkozat. Az ár sem volt mellékes, de úgy éreztem, inkább egy picivel legyen drágább, de akkor teljesen elégedett legyek az eredménnyel. Így is lett, tökéletes lett a konyha, nagyon kényelmes, praktikus, esztétikus, jól használható.” N.SZ.

” Nagyon szépen és precízen kivitelezett munka. Azt kaptuk amit megálmodtunk.” S.B.

” Az elkészült munka nagyon tetszik, meg vagyunk elégedve, precíz munka és Máté nagyon szimpatikus és fontos, hogy megbízható.” M.V.GY.

” Maximálisan elégedettek vagyunk,többet kaptunk,mint az elképzelésünk volt, a jövőben is Mátét keressük.” Sz.K.E.

” Nagyon igényesen készitette Máté a konyhabútort és nagyon tetszett a hozzá állása is a munkához. Szeretem azt az embert aki szereti a szakmáját és ért is hozzá.” P.M

„Igényes, minőségi, kreatív, gyors, pontos – nagyon elégedett voltam!” B.M.

„Nagyon elégedett vagyok. Másnak is ajánlottam már önöket.” G.B.

„Teljesen meg vagyok elégedve! Azt kaptam amit megbeszéltünk és a kivitelezés is tökéletes!” P.G.

„Megbízható forrásból tudtuk, hogy Máté munkája kifogástalan és az ár igen kedvező. A végeredmény precízen megtervezett, esztétikus, pontosan kivitelezett, masszív.”I.CS.

„Nagyon elégedettek vagyunk Máté munkájával, nagyon szép és precízen kivitelezett konyhát kaptunk, amit öröm használni. Azt hiszem, hogy jelzi elégedettségünk fokát, hogy gardróbszekrényünk elkészítését is nála rendeltük meg.” M.B.

„Nagyon szépen dolgozott, látszott, hogy nem csak a pénz számít, hanem a produktum is amit kiad a kezéből. Az elkészült munka felül múlta minden elképzelésemet, nagyon tetszik, biztos vagyok benne, hogy máskor is csak Mátét fogom keresni asztalos munkára.” T.F.

„Máté válaszolt a leggyorsabban, ezért választottam őt. A további megrendeléseknél pedig a már bevált utat követtük. Az elkészült munkákkal minden rendben van, meg vagyunk elégedve.” K.I.

„Máté nagyon precízen és szépen dolgozik. Az elkészült bútorok nagyon szépek és nem csak a mienk, hanem a többi is!!!” V.R.

„Az ismeretségi körömben nem volt bútorasztalos, így teljesen nulláról kerestem szakembert. A honlap alapján esett a választásom Mátéra. Letisztult, tárgyilagos, csak a lényeget tartalmazza az oldal, sok referencia képpel. A tervezéstől a megvalósításig minden korrekt volt. Az egyedi helyzetekre nagyon jó ötletei vannak Máténak, ami fontos volt számomra. Mind a konyhabútor és a beépített szekrények esetében azt kaptam, amit megbeszéltünk. Nincs felmerülő plusz költség, szépen dolgozik, megbízható.” D.A.