Egyedi igények - Igényes bútorok
Marosszéky Bútor
AJÁNLATOT KÉREK
Egyedi igények - Igényes bútorok
Marosszéky Bútor
AJÁNLATOT KÉREK
Egyedi igények - Igényes bútorok
Marosszéky Bútor
AJÁNLATOT KÉREK
Egyedi igények - Igényes bútorok
Marosszéky Bútor
AJÁNLATOT KÉREK
Egyedi igények - Igényes bútorok
Marosszéky Bútor
AJÁNLATOT KÉREK

Egyedi igények - Igényes bútorok

Fordulj hozzánk bizalommal

~

Kérj ajánlatot!

ajánlatkérés menete

0 A személyes felmérés a leghatékonyabb,
ha van időd, találkozhatunk – ezt is megüzenheted itt.

1 Ajánlatkérésed beérkezte után telefonon fogunk keresni.

2 A hívás során átbeszéljük:

  • A méreteket és adottságokat
  • Jelenleg milyen állapotok vannak a beépítés helyszínén – építkeztek, esetleg felújítotok és mikor lehet felmérni
  • A bútor technikai tartalmát és a dizájnt
  • A felhasznált anyagokat
  • Röviden tájékoztatunk az egyedi bútor kivitelezésének menetéről
  • Megbeszéljük mikorra tudjuk vállalni
  • És ha már készítettünk hasonló bútort akkor a nagyságrendi árat

3 Elküldjük az árajánlatot, amiben jól láthatod hogy pontosan mit kapsz a pénzedért cserébe.

4 Ezután pedig kezdődhet is a közös munka.

Egy fórumon találkoztam a nevükkel, ahol jó véleményt olvastam Önökről. Megnéztem a weboldalt és szimpatikusnak találtam, tetszettek az elkészült munkák fotói. Itt rögtön beleszerettem ebbe a konyhabútorba és egyértelmű volt hogy ezt szeretném. Mivel az árajánlat kérésre gyorsan reagáltak, és Máté szimpatikus volt már az első találkozáskor, így Önök mellett döntöttem. A teljes munkafolyamattal meg voltam elégedve. A konyhabútor gyönyörű lett, olyan, amilyet megálmodtam. Máté nagyon odafigyelve, precízen végezte a munkáját, melynek eredménye egy nagyon igényes, esztétikus bútor lett. Elégedettségemet jelzi az is, hogy a fürdőszoba bútort is vele fogom megcsináltatni és már ajánlottam is az ismerőseimnek.

A honlapon található referenciamunkák, az egyedi igényeknek megfelelő gyártás, a kapcsolatfelvétel utáni gyors válaszadás is elnyerte a tetszésemet. Máté alaposságáról már az is árulkodott, hogy az árajánlat készítése közben többször is felvette velem a kapcsolatot. Számomra és Péterék számára is korrekt ár-érték arányú részletes, tételes árajánlat készült. A bútorok tervezése, konszignálása, anyagválasztás során Máté rugalmasan kezelte a módosításokat, telefonos, személyes vagy emailen történő egyeztetés után is minden megbeszélt dolog módosításra került. Az általam küldött elképzelések a helyszíni mérés utáni pontosításokkal, a koncepciót nem csorbítva készültek el, a kivitelezés pontos és szép, az illesztések és részletmegoldások is esztétikusak. Máté hozzáállása (a megszokottól eltérő, nehézkesebb, nem szokványos elképzelésekben és megoldásokban is partner), megbízhatósága, szakértelme és pontossága is megnyerő, így a továbbiakban is szívesen ajánlom vagy keresem meg új munkákkal.

Az ismeretségi körömben nem volt bútorasztalos, így teljesen nulláról kerestem szakembert. A honlap alapján esett a választásom Mátéra. Letisztult, tárgyilagos, csak a lényeget tartalmazza az oldal, sok referencia képpel. A tervezéstől a megvalósításig minden korrekt volt. Az egyedi helyzetekre nagyon jó ötletei vannak Máténak, ami fontos volt számomra. Mind a konyhabútor és a beépített szekrények esetében azt kaptam, amit megbeszéltünk. Nincs felmerülő plusz költség, szépen dolgozik, megbízható.

Legkeresettebb kategóriák

konyhabútor

A lakás ékessége

A konyhabútor legyen az kicsi vagy nagy, központi szerepet tölt be egy család életében.

Az otthonok egyik legfontosabb részét alkotják, ahol a család tagjai összegyűlhetnek, és együtt tölthetik az időt. A modern konyhabútorok nem csupán funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzóak, emellett lehetőséget nyújtanak a kreativitás kibontakoztatására is.

Tervezés szempontjából a legösszetettebb, használat szempontjából pedig a leginkább igénybevett bútordarab a családban.

A gyártás több előkészületet és kutatást, igényfelmérést kíván más bútordaraboknál.

Egy esztétikusan és a funkciónalitásnak megfelelően elkészített konyhabútor méltán lehet a lakás ékköve.

~

lakás

Teljes csomag

Előszoba, Konyha, Étkező, Nappali, Háló és Gyerekszoba, Gardrób,
Fürdő és Wc.

Nincs olyan helység a lakásban ahová ne kéne bútor. Ahány helység annyi igény, funkcionalitási és ergonómiai kérdés.

Az igényes lakásbútorok otthonunk stílusát és funkcionalitását emelik ki, kifinomult designjukkal és minőségi anyagaikkal.

Az ilyen bútorok kiválóan illeszkednek a modern és klasszikus lakberendezési stílusokba egyaránt, harmonizálva az otthonok atmoszférájával. A minőségi anyagok és a pontos kivitelezés garantálják a tartósságot és hosszú élettartamot.

Nemcsak esztétikai értéket képviselnek, hanem kényelmet is nyújtanak a mindennapi élet során. Mindezek együttesen teszik őket otthonunk kifinomult kialakításának kulcsfontosságú elemeivé.

~

beépített szekrény

Helykihasználás

A beépített szekrények olyan rendkívül praktikus és helytakarékos megoldást nyújtanak, amelyek tökéletesen illeszkednek a lakótér adottságaihoz.

Ezek a szekrények testre szabhatók az igényeknek megfelelően, maximálisan kihasználva a rendelkezésre álló teret. A beépített szekrények nemcsak esztétikusak, hanem hatékony tárolási megoldások is, segítve a rendszerezettségett a lakásban.

Minőségi alapanyagaik és pontos kivitelezésük révén hosszú távú és praktikus berendezési tárgyink közé tartoznak.

~